Sem Margareta Ana Bole, po poklicu višja fizioterapevtka,rojena 06.03.1972 v Celju.Diplomirala sem 17.06.1993 na Višji šoli za zdravstvene delavce v Ljubljani in si s tem pridobila naziv VIŠJI FIZIOTERAPEVT. Deset let sem delala v kot namestnica vodje fizioterapije in oddelka alternativnih dejavnosti v Termah Zreče. V tem času sem se stalno dodatno izobraževala in usposabljala v Sloveniji in v tujini:* v Vatpo Thai centru v Bangkoku na Tajskem sem se usposobila za tajsko masažo,
* v šoli Chrisa Milforda v Veliki Britaniji sem opravila usposabljanje za individualne shiatsu terapije in diagnostiko
* zaključila sem usposabljanje za psihokibernetiko (šola Vadane Gordane Kurdikove),
* v šoli Anke Korošec, refleksoterapevtke z dolgoletnimi izkušnjami, sem se usposobila za
refleksoterapijo,
* sem reiki master (zaključena šola Milorada Pecarskega * Maha Šiva das).V Indiji sem spoznala tudi delo Swamija Mahešvaranande, ustanovitelja gibanja »Joga v vsakdanjem življenju«. Ves čas sem se tudi sama intenzivno usposabljala preko različnih krajših oblik (delavnice, seminarji) in študija različne strokovne literature (tako sem denimo v Dheliju v Kalkuti, v templjih Jaganath Puri , Mayapur,Vrindavan…individualno študirala vedsko filozofijo…

Poleg svojega rednega dela in po prekinitvi dela v Termah Zreče sem 5 lez samostojno organizirala in izvajala različne delavnice, delala s skupinami in individualno s posamezniki, tudi v sodelovanju z drugimi izvajalci in izvajalkami:

1. delo s skupinami * relaksacijske tehnike: avtogeni trening, joga, meditacija, tehnike masaže, ozaveščeno gibanje, dihanje,
2. predavanja * delavnice * seminarji (zdrava prehrana, prepoznavanje vzorcev, reiki tečaji),
3. vodenje predavanj o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja,
4. individualni in skupinski fizioterapevtski pristop,
5. vodenje joge, relaksacijskih programov, fitnesa, aerobike…
6. individualna shiatsu diagnostika in terapija.
7. reflexsna masaža stopal
8. tajska masaža

Od leta 1993 sem sodelovala z vladnim timom dr. Janeza Drnovška, za katerega sem skoraj desetletje izvajala fizioterapijo, športno dejavnost, alternativno dejavnost * shiatsu, joga, relaksacijske tehnike, svetovanje pri osebnostnem razvoju. V letih 2004 in 2005 sem kot fizioterapevtka kanuistov na divjih vodah sodelovala pri pripravah za prvenstva POZNAN IN KARLOWY VARI……, 1 leto pa sem bila tudi fizioterapevtka smučarske reprezentance ……

Delala sem z nekaterimi znanimi športniki * fizioterapevtsko področje (Nataša Bokal, Rene Mlekuž, NK Maribor).

V letu 2006 sem skupaj z Rajkom Škaričem in Sanjo Lončar delala na projektu »Skupaj za zdravje«. Sodelovanje je trajalo 1 leto (predavanja, delavnice, članki, delo na projektih). Od ustanovitve sem bila 1 leto aktivna tudi v Gibanju za pravičnost in razvoj (svetovanje, preverjanje vsebine spletne strani ).

V juliju leta 2008 sem se odločila za registracijo dejavnosti svetovanje na področju celostnega osebnega razvoja Joga celice, Margareta Ana Bole , kot samostojna podjetnica posameznica, s sedežem na Prešernovi 12, 2000 Maribor.

Na podlagi dolgoletnih delovnih in osebnih izkušenj sem namreč ugotovila, da je zanimanja za različne kombinirane oblike osebnega razvoja čedalje več in sicer tako pri posameznikih kot v ustanovah (različnih šolah, zavodih) in podjetjih.

Najpomembnejše za uspešno delo je zaupanje naročnikov v osebo, h kateri prihajajo po nasvet, po sprostitev, po zmanjšanje fizičnih bolečin in/ali ovir ter po napotke za spremembe v svojem življenju.

Vse svoje znanje in izkušnje sem strnila v filozofiji Joga celice, ki predstavlja moj osebni pogled na povezovanje fizičnega, psihičnega in duhovnega ter individualni osebnostni razvoj posameznikov in posameznic. Moje delovanje izhaja iz zmožnosti, da na intuitivni ravni zaznavam potrebe, želje, strahove in pričakovanja ljudi.

Na ta način je moj pristop k svetovanju posameznikov in skupin unikaten ter se razlikuje od vseh drugih meni znanih pristopov.